Top Guidelines Of Търговско-промишлена палaтаВластта е притегателна за мошениците, за алчните, за безскрупулните, за тези които искат да живеят от труда на другите и да богатеят за ваша сметка. Те казват, че ще ви гарантират законността, но законните са всъщност решетките на вашата свобода. И дори, до властта да се добере човек с чисти помисли и намерения, то той скоро ще бъде смазан, сдъвкан и изплют от системата, или ще стане част от тази система без да може да я промени, защото самото право да ви управляват нарушава вашата свобода. Не вярвайте на този който ви казва, че иска да ви управлява, за да защитава вашата Свобода – това е невъзможно.

Относно така наречената четвърта власт, реакцията и начинът й на отразяване – или по-скоро неотразяване – на доклада говори за нейната обвързаност и зависимост от засегнатите в споменатите по-горе разсекретени документи, политически и бизнес фигури.

– Абсолютно, ние сме сериозна компания за геостратегически анализи и наши клиенти са фирми с огромни финансови възможности, а също и различни правителствени агенции, така че е немислимо да си позволим да пишем измислици.

Вие се продадохте, вас ви използваха и скоро ще ви изхвърлят. Вие убихте журналистиката, сега ние самите станахме журналисти. Ние самите се борим за това нашата дума да се чуе, нашето мнение да се уважава, нашите искания да се зачитат. Вие все още съществувате, благодарение назадничавостта на вашите собственици, които все още не могат да проумеят, че света се променя и че тази промяна не идва от тях, а от нас.

Ние се отказваме да ползваме собствения си мозък. Ползваме го по-скоро като склад за данни, отколкото като машина за анализиране на данни. На всички би трябвало да ви е ясно, че зад готово смлените заключения и оценки на дадена ситуация, които масмедиите ни предлагат, стоят огромни финансови средства и специализирани групи, които ги изготвят, така че да са лесно разбираеми и най-вече привлекателни за обществото, и то без съпротива да ги припознае като свои собствени.

Разумът на младежта е подкупен от първичното, от инстинктивното, от скотското и отдалечен на светлинни години от човешкото. От удоволствието на мисленето, от изживяването на откритието, от емоцията и бурните чувства на борбата за справедливост, от пълнотата на живота на революционера.

Накрая имам само едно пожелание към българските граждани и то е свързано със спорния законопроект АСТА. Иска ми се да вярвам, че той ще бъде ратифициран, че българите сами добросъвестно ще се откажат да ползват интернет като източник на манипулирана информация и разпространител на вредни идеи, извън официално водената демократична политика на развитите държави, по налагането на “Новия световен ред”.

Ако искате да ме отразявате, ще трябва да си плащате. Да си плащате защото сте частна медия, наблягам частна и печелите от това което правите. Да си плащате, защото всичко което правите го правите за пари. Е аз не желая да ме отразявате. Отразявайте се сами в огледалото! Успех!

Но, уважаеми съграждани, аз няма да спра дотук. Аз ще санирам и пода и покрива. На покрива ще разположа соларни клетки, които ще захранваме от блясъка в очите си, и ветрогенератори, които ще работят с вятъра в главите ни. И това не е всичко, на мястото на фонтана ще издигна кула за хидрофракинг и ще газифицирам Президентството. Разбира се, ние не трябва да спираме дотук.

Но това бе мъчен процес. ШЕНГЕН Трудно бе на хората да осъзнаят, че това, около което се е изграждала човешката цивилизация хиляди години, вече е ненужно. Че това, което до вчера се е смятало за благо, днес е проклятие. Че това, което вчера е било стимул, днес е спирачка.

– Как точно смятате да постигнете това и какви пари сте отделили за тази цел?

– Начинът, самата структура на въпроса, който ми задавате, говори за вашата неубеденост в подобна възможност. Вие вече сте се предали. Обнадеждаващо би било, ако ме бяхте попитали как България да излезе от тази ситуация? Какво трябва да направим, за да излезе България от това положение? Така поставени, въпросите биха говорили за наличието на един дух, на едно желание за промяна на ситуацията.

Скоро по улиците ще кънтят скандиранията на стачкуващите, скоро синдикатите ще се възродят, а това което сте заграбили със хитрост и лукавство, чрез престъпване на закона или купуването му, ще ви бъде отнето, а вие ще бъдете хвърлени в затвора, където ви е мястото. Смърт на капитализма, Свобода на Народа.

Те не се радват на постиженията на другите , а търсят начин да ги развалят, окалят и съсипят. Ако някой реши да направи нещо за обща полза, те го смятат за глупак, присмиват му се и му се подиграват. Парите за тях са водеща сила, за пари са готови да направят всичко – тук понятията чест, законност, морал са просто празни думи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *